Content

Dveji!

Jei šįryt žvilgtelėję į kalendorių neradote draugo gimtadienio, giminių vardadienių ar kitų įsimintinų datų, skubu pranešti, kad gimtadienis šiandien, vis dėlto, švenčiamas. Ir švenčia jį ši erdvė, šis tekstų rinkinys, prieš porą metų nedrąsiai pradėtas pildyti, o dabar besivystantis (kaip ir pranašiškai skelbia pavadinimas) į mažą mano laimės kelionę, papildytą įvairaus plauko rekomendacijomis, o kartais tiesiog ant liežuvio galo besisukančiomis mintimis, kuriomis nuolat nekantrauju dalintis.

Nepraleisiu progos išreikšti dėkingumą. Už nuoširdžius laiškus, kuriuos visad su džiaugsmu skaitau. Už įdomius ir dažnai šyptėlt priverčiančius rašytinius ir žodinius komentarus. Už tai, kad apskritai esat, skaitot (ir nepailstat nuo ilgų pastraipų) bei randat kažką sau artimo, vertingo ar kitaip prasmingo. 

Gera rašyti, jausti žmones, kuriems rašai, net jei tai vos pora netyčiom užklydusių interneto praeivių. Jei bent vienas kitas žodis už akies užkliuvo, jei bent viena kita mintis patraukė dėmesį, jei nors kartą pajutot ryšį ar tą išganingą vienybės jausmą - jaučiuosi savo laiką mainanti į rašymą čia tikrai ne veltui. 

Tad ačiū, kad suteikiat galimybę dalintis. Nes kartais dalintis, dievaži, yra daug smagiau, nei tiesiog gauti. Nes dalindamasis ir gauni, ir dovanoji, ir sukuri ryšį. Ryšį tarp žmonių ir procesų. Tad taip paprastai ir paslaptingai mes patampam kūrėjais. Esam ir kūriniai, ir kūrėjai. Tad kurkit save, leiskitės kuriami ir, galų gale, kurkit pasaulį. Aš prie šio vyksmo karts nuo karto taip pat stengsiuos prisidėti. 


3 komentarai (-ų):

  1. nuoširdžiausi sveikinimai :) nesustok!

    AtsakytiPanaikinti
  2. skaitot (ir nepailstat nuo ilgų pastraipų) bei randat kažką sau artimo, vertingo ar kitaip prasmingo.
    Tiesiai į dešimtuką. ;) Sveikinimai, ir laukiam daugiau įkvepiančių rašinių. ;)

    AtsakytiPanaikinti

Atradimams

Užsisakyk Šviesu.lt naujienlaiškį

Vardas

El. paštas *

Pranešimas *

Archyvas